Gezonder Nu
Image default
Organisaties

Welke raambekleding is het meest geschikt voor kleine ramen?

Welke raambekleding is het meest geschikt voor kleine ramen?

Van toilet tot washok of garage: dit zijn stuk voor stuk ruimtes waar vaak kleinere ramen in zitten. Deze kleine ramen vragen om extra aandacht, omdat je niet altijd even gemakkelijk en snel goede raamdecoratie vindt die hier bij past. Iedere woonruimte moet praktische raambekleding krijgen die daarnaast ook aan jouw wensen voldoet. Van houten lamellen op maat tot shutters: er zijn volop mogelijkheden in je zoektocht naar raamdecoratie voor kleine ramen in jouw woning. Welke raambekleding is het meest geschikt voor kleine ramen? Dat lees je hier!

Shutters: veelzijdig en stijlvol

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar shutters zijn wel degelijk geschikt voor kleine ramen. Wanneer je kiest voor shutters op maat kun je deze gemakkelijk op zowel kleine als smalle ramen plaatsen. Een bijkomend voordeel is dat deze shutters er ook nog eens heel mooi uit zien in iedere ruimte. Opgelost!

Jaloezieën: diverse soorten verkrijgbaar

Ook een goed idee: houten jaloezieën. Ook hiermee kun je alle kanten op. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar als raamdecoratie vanaf 30 centimeter. Ga je voor de aluminium variant? Dan heb je al mogelijkheden vanaf 22 centimeter. Dit betekent dat je ook kleine ramen heel goed kunt decoreren met raambekleding. Jaloezieën zijn op vrijwel alle soorten ramen te plaatsen. Verder heb je volop mogelijkheden als het gaat om materiaal, kleur en afwerking. Eender welke houten lamellen je ook kiest: je kan er altijd een mooi resultaat mee behalen. 

Rolgordijnen: praktisch en voor iedere woonwens

Ook beschikbaar vanaf 30 centimeter: rolgordijnen. Deze raamdecoratie, verkrijgbaar bij Inhuisplaza.be, is praktisch, stijlvol en in iedere ruimte in huis te plaatsen. Van slaapkamer en badkamer tot living en toilet. Verder zijn er veel mogelijkheden als het gaat om stof en kleur. Het maakt niet uit wat jouw persoonlijke woonwens is: deze kan je realiseren met mooie rolgordijnen.  

Plissé gordijnen: multifunctionele raambekleding

Ook een absolute aanrader: een plissé gordijn. Het grote voordeel is dat deze al leverbaar is vanaf 15 centimeter en dit maakt plissé tot een van de meest populaire keuzes voor kleine ramen. Het product is multifunctioneel en past in iedere ruimte en op vrijwel alle soorten ramen. Je kunt daarnaast kiezen voor diverse stoffen: van verduisterend tot vochtbestendig. Het creëren van privacy is met dit type gordijn dan ook zeker geen probleem. Ontdek online alle mogelijkheden en schaf mooie raamdecoratie aan voor je kleine ramen!

 

https://inhuisplaza.be/