Gezonder Nu
Image default
Organisaties

Vragen die u zou kunnen hebben over uw ballonvaart

Is ballonvaart gevaarlijk?

Ballonvaart is geen uitzondering op de regel dat luchtvaart een potentieel gevaarlijke activiteit is. Maar met toegewijde, ervaren piloten en strenge veiligheidsregels hoeft u zich niet onnodig zorgen te maken. Ballonvaarbedrijven dragen bij aan een optimale, veilige reiservaring. Zeker de mensen van C-Air ballonvaarten hechten veel belang aan de juiste normen en waarden van jouw ballonvaart. Dus ballonvaren is helemaal niet gevaarlijk.

Wat is het belangrijkste om rekening mee te houden tijdens het ballonvaren?

Een ballonvaart is een fantastische ervaring. Als geïnteresseerde ervoor kiezen om een geliefde mee te nemen op een ballonvaart, zijn er enkele elementen waar rekening mee moet worden gehouden. Weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op je ballonvlucht; het is daarom slim om goed naar het weerbericht te kijken voor je gaat ballonvaren. Uiteraard zal de ballonvaarder hier ook rekening mee houden en je de dag van de ballonvaart op de hoogte houden aangaande de weersomstandigheden.

Hoe lang vlieg je tijdens een ballonvlucht?

De totale tijd dat je van de grond bent tijdens je ballonvlucht is ongeveer 1 uur. Het totale gebeuren duurt ongeveer een 4 tal uur De snelheid van de ballon is ongeveer 8 kilometer per uur.

Hoeveel kost een ballonvaart?

De prijs van een ballonvaart varieert afhankelijk in welke regio je je ballonvaart boekt. De prijzen varieren tussen 139 en 179 euro per persoon.

Hoe lang duurt de voorbereiding van een ballonvaart?

Over het algemeen duurt de voorbereiding van een ballonvaart ongeveer 1 à 2 uur. Dit omvat het opzetten van de luchtballon, het vullen met helium of warme lucht, het controleren van de apparatuur en de weersomstandigheden en het geven van veiligheidsinstructies aan passagiers.

Ballonvaart Oost-Vlaanderen boeken

Kom en ontdek Oost-Vlaanderen vanuit een luchtballon met unieke bezienswaardigheden die je nergens anders zult vinden. Elke keer als we het luchtruim in gaan, zorgen onze ervaren piloten voor de beste ballonvluchten met een geruststellend oog op veiligheid. Onze luchtballonnen worden regelmatig gecontroleerd op schade om iedereen een betrouwbare luchtballonvaart te garanderen! Onze kundige piloten weten precies waar ze mee naartoe moet gaan om je mee te nemen naar enkele indrukwekkende uitzichtpunten. Dus waarom twijfel je? Boek nu jouw ballonvaart avontuur in de lucht en beleef Oost-Vlaanderen van boven!

https://www.balloony.be