Gezonder Nu
Image default
Organisaties

Betrouwbare stukadoor in Dordrecht met veel ervaring

Het stukadoorsvak is niet zomaar een vak. Alleen de vaklieden die het ambacht beheersen en die werken met moderne technieken zijn in staat om het beste resultaat te leveren. Zoekt u een betrouwbare stukadoor in Dordrecht die werkt met materialen met een hoge kwaliteit? Stucadoorsbedrijf De Vries heeft 25 jaar ervaring met alle soorten stucwerkzaamheden en kan u uitstekend adviseren. Zo geniet u van een strak en fraai resultaat in uw woning of bedrijfspand.

Stukadoorsbedrijf in Dordrecht dat lid is van NOA

Stucadoorsbedrijf De Vries is gevestigd in Zoetermeer, maar werkt ook als stukadoor Dordrecht. Heeft u hier een huis of een pand waar stucwerk nodig is, dan kunt u gebruik maken van een van de vele stukadoorsdiensten van De Vries Stukadoors. Denk aan pleisterwerk en raapwerk van uw muren, airless spuiten, sierwerk toevoegen in de vorm van ornamenten en lijsten, gevelstucwerk en het aanbrengen van sierpleister. Aangezien dit stukadoorsbedrijf is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven), weet u zeker dat u kunt rekenen op een hoge kwaliteit.

Jarenlange garantie bij stukadoor in Leiden

Ook als u een stukadoor in Leiden wilt inschakelen, dan is een hoge kwaliteit van het geleverde werk een eerste vereiste. Bij Stucadoorsbedrijf De Vries heeft u 3 jaar garantie op buitenstucwerk, terwijl op het stucwerk dat binnen is uitgevoerd 5 jaar garantie zit. De tarieven voor het geleverde werk zijn zeer scherp, dankzij een slimme inkoop van materialen. Het personeel van deze stukadoor Leiden is VCA-gecertificeerd, wat betekent dat de vaklieden veilig en gezond werken. Uiteraard laten de stukadoors uw pand netjes achter als ze klaar zijn.

Deze stukadoor in Dordrecht en Leiden heeft een goed inzicht in de kwaliteit van muren en plafonds. Hierdoor kunt u rekenen op een deskundig advies en stucwerk waar u lang plezier van heeft. Een duidelijke planning en afspraken zijn bovendien belangrijk voor Stucadoorsbedrijf De Vries, zodat u tijdens het hele proces goed weet waar u aan toe bent. Bent u benieuwd naar de tarieven voor de stukadoorsdiensten, vraag dan kosteloos een offerte aan.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/