Gezonder Nu
Image default
Apotheek

Bestel je lenzen online met veel voordeel

Er zijn heel wat mensen die slecht zien als zij geen lenzen dragen. Dus voor deze personen zijn lenzen dan ook echt een uitkomst om alles weer beter te kunnen zien. Maar waar je voorheen altijd een bezoekje aan de opticien moest brengen om aan je lenzen te komen, is er nu ook de mogelijkheid om ze online te bestellen. Je zou dan ook kunnen denken dat ze op het internet andere lenzen verkopen dan offline, maar dat is niet zo. Online kan je namelijk exact dezelfde merken kopen zoals je deze ook terug ziet bij de opticien. Maar een mooie bijkomstigheid van lenzen online bestellen is wel de prijs, want online lenzen bestellen kan je tot wel 50% voordeel op de aanschaf geven van lenzen, zeker als je koopt bij een grote online aanbieder zoals Contactlenzen.net

 

Daglenzen, weeklenzen of maandlenzen je koopt het online

 

Er bestaan zowel harde lenzen als zachte lenzen, maar nu zijn harde lenzen niet online verkrijgbaar en dit komt omdat dit vaak maatwerk lenzen zijn. Zachte lenzen zijn wel online verkrijgbaar en laat nu precies de grootste groep van alle lensdragers zachte lenzen te dragen. Je kan zowel daglenzen, weeklenzen en maandlenzen online bestellen en het maakt niet uit of deze met een cilinder of multifocaal moeten zijn, want het is allemaal online verkrijgbaar. Het is goed om te melden dat tegenwoordig bijna alle zachte lenzen van een silicone hydrogel materiaal worden gemaakt en dit materiaal laat tot wel 5x meer zuurstof door.

 

Lenzenvloeistof bestellen

 

Bestel je weeklenzen of maandlenzen dan dien je ook lenzenvloeistof te bestellen want je zachte lenzen moeten namelijk niet uitdrogen als je ze in de avond in het lenshoudertje stopt. Ook moet je de lenzen reinigen en desinfecteren om goed zicht te blijven houden. Als je zachte lenzen draagt let dan wel op als je lenzenvloeistof koopt dat deze geschikt is voor zachte lenzen, want er bestaat zowel lenzenvloeistof geschikt voor zachte lenzen als lenzenvloeistof die alleen geschikt is voor harde lenzen. Ondanks dat harde lenzen niet online worden verkocht, kan je wel gewoon lenzenvloeistof voor harde lenzen online bestellen.