Gezonder Nu
Image default
Volksgezondheid en veiligheid

Huisartsenpraktijk in Weesp voor al uw gezondheidsvragen

Als het gaat om uw gezondheid, is het belangrijk om goede huisartsenzorg te krijgen. Een huisartsenpraktijk kan u hierbij helpen. Bij de huisartsenpraktijk in Weesp staan wij voor u klaar met al uw gezondheidsvragen. Onze huisartsen hebben ruime ervaring en bieden professionele zorg. Of het nu gaat om het behandelen van een ziekte of het geven van advies, onze huisartsen staan voor u klaar. Bovendien werken wij nauw samen met andere zorgverleners, zoals specialisten en fysiotherapeuten, om u de best mogelijke zorg te bieden.

Diensten aangeboden door huisartsenpraktijken

Bij Huisartsenpraktijk Weesp worden verschillende diensten aangeboden om u de best mogelijke zorg te bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor longfunctieonderzoek, kleine chirurgische ingrepen en vaatonderzoek. Onze huisartsenpraktijk is op kantoordagen geopend van 08:00 tot 17:00 uur en op dinsdagavond (18.00 – 19.30 uur). Daarnaast beschikken wij over een praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) die patiënten met psychische klachten behandelt en doorverwijst indien nodig. Bij Huisartsenpraktijk Weesp staat uw gezondheid voorop en wij bieden dan ook een breed scala aan diensten om u de beste zorg te kunnen bieden.

Patiëntenportaal en communicatie

Als patiënt van Huisartsenpraktijk Weesp kunt u gebruik maken van ons patiëntenportaal. Dit is een beveiligde website die digitale diensten aanbiedt, zoals MijnGezondheid.net, die gekoppeld is aan ons huisartsinformatiesysteem. Hiermee kunt u bijvoorbeeld online afspraken maken, herhaalmedicatie aanvragen en labuitslagen inzien. Het patiëntenportaal biedt u ook de mogelijkheid om veilig te communiceren met uw huisarts of praktijkondersteuner. Zo kunt u bijvoorbeeld een vraag stellen of een bericht sturen, waarop u snel een antwoord ontvangt. MijnGezondheid.net is beschikbaar voor patiënten van 16 jaar en ouder die bij onze huisartsenpraktijk zijn ingeschreven.

Accreditatie en kwaliteitsborging

Als patiënt wilt u erop kunnen vertrouwen dat u goede zorg ontvangt van uw huisarts. Daarom vinden wij het belangrijk om te werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo wordt onze huisarts jaarlijks geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsgeneeskundig Genootschap (NHG). Dit betekent dat onze huisarts voldoet aan de hoge eisen die het NHG stelt aan de kwaliteit van huisartsenzorg. Ook werken wij voortdurend aan verbetering van onze dienstverlening en stellen wij de tevredenheid van onze patiënten centraal. Wij zijn uw betrouwbare huisarts in Abcoude en staan voor u klaar bij al uw gezondheidsvragen.

Het belang van preventie in de gezondheidszorg

Preventie krijgt steeds meer aandacht in de gezondheidszorg en dat is niet voor niets. Het voorkomen van gezondheidsproblemen is immers altijd beter dan genezen. Hierbij speelt leefstijl een belangrijke rol. Het is echter niet altijd makkelijk om dit goed te integreren in het spreekuur. Daarom is het goed om ook buiten de praktijk bezig te zijn met uw gezondheid. Zo is het goed om in de lente veel buiten te zijn, ook als u last heeft van bijvoorbeeld hooikoorts of teken. Daarnaast is het belangrijk om te denken aan vitamine D, zon en zonnebrand. Door te werken aan preventie kunt u veel gezondheidsproblemen voorkomen.

https://schuurmanhuisarts.praktijkinfo.nl/